UPDATE: BLOGGERS SOCIAL IS VOLGEBOEKT!

Helaas is de eerste editie van Bloggers Social volgeboekt. Zou jij volgende keer mee willen doen? Meld je dan aan door een mail te sturen met je naam en website naar: info@guidoleurs.com of klik hier

 

De feestdagen staan alweer voor de deur! Vanwege deze gezellige tijd van het jaar heeft Discover my City, Rotterdam een uniek bloggers event georganiseerd op zaterdag 10 december van 11.00 tot 15.30. Jij als influencer wordt als heel betrouwbaar gezien door jouw volgers. Je bent een trendsetter, en volgers willen graag door jou geïnspireerd worden!

[quote]Samen met jou willen wij graag Rotterdam meer op de kaart zetten voor de locale mensen, toeristen en natuurlijk heel Nederland.[/quote]

Graag nodigen wij jou uit om met 10 andere bloggers en het team van Discover my City, Rotterdam een bezoek te brengen aan een paar spraakmakende Rotterdamse zaken. Tijdens ons bezoek krijgen wij hapjes en drankjes geserveerd met daarnaast korte workshops zoals bijvoorbeeld: Aziatisch koken en cocktails bereiden. Ook zullen wij uitleg krijgen over: waar de zaak voor staat, waar de naam vandaan komt, met welke producten hun werken en nog veel meer. Natuurlijk hebben wij aan het eind van de dag een leuke goodiebag klaarstaan.

Meld je voor 3 december aan om deel te nemen aan dit exclusieve evenement. Stuur een mail met je naam en website naar: info@guidoleurs.com. Na aanmelding krijg je z.s.m. een bevestiging met het volledige programma. Deelname aan dit evenement is volledig gratis en alles wordt verzorgd. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.
Samen met jou willen wij graag Rotterdam meer op de kaart zetten voor de locale mensen, toeristen en natuurlijk heel Nederland.
Tot zaterdag 10 december!